چای تک خاستگاه , چای تخصصی و چای دست ساز چایکار
جمعه, ۶ آبان ۱۴۰۱، ۰۴:۲۲ ب.ظ
چای تک خاستگاه یا single origin tea به محصولی گفته می شود که برگ های آن فقط از یک منطقه برداشت شده اند
چای تخصصی یا specialty tea به محصولی گفته می شود که از مرحله برداشت و فرآوری و در نهایت دم آوری توسط کارشناس و متخصص چای انجام شده باشد.
چای دست ساز : روشی سنتی و قدیمی فرآوری چای که تمامی مراحل آن با دست و توسط کشاورز معمولا انجام می شود .
چایکار عرضه کننده چای تک خاستگاه , چای تخصصی و چای دست ساز ایرانی