مصرف چای سبز جلوگیری از بیماری قلبی و سکته مغزی ( چایکار چای تک خاستگاه ایرانی)
مصرف چای، بیماری قلبی و سکته مغزی
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، در حال حاضر علت اصلی مرگ و میر بیماری قلبی با 8.5 میلیون مرگ در سال 2012 است در حالی که سکته مغزی دومین علت است.
تعداد زیادی از مطالعات تحقیقاتی انجام شده در مورد تأثیر چای بر بیماری های قلبی، نشان می دهد که فلاونوئیدهای موجود در چای از طریق مکانیسم های مختلفی برای کاهش خطر بیماری قلبی و سکته عمل می کنند. این مکانیسم ها شامل کاهش لیپیدهای خون (چربی)، کاهش جذب از دستگاه گوارش و کاهش اکسیداسیون لیپیدها توسط فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی موجود در چای است که باعث کاهش رسوب آنها بر روی شریان ها می شود.
بهبود عملکرد اندوتلیال شریان ها توسط چای باعث بهبود عملکرد انبساط - انقباض شریان ها در صورت لزوم می شود، بنابراین به ثابت نگه داشتن فشار خون کمک می کند. محتوای کم سدیم (یا نمک) در چای نیز آن را به نوشیدنی مناسب برای مصرف منظم تبدیل می کند زیرا مصرف زیاد نمک می تواند منجر به فشار خون بالا شود. کاهش التهاب و لخته شدن خون توسط فلاونوئیدهای چای نیز به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند. کاهش خطر ابتلا به دیابت با چای به طور غیر مستقیم به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.
مطالعات جمعیتی انجام شده با استفاده از جمعیت های بزرگ برای تعیین عوامل خطر بیماری قلبی نیز تایید می کند که مصرف چای خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد
خرید چای سبز باکیفیت ایرانی کمک به سوخت و ساز بدن و تقویت سیستم ایمنی و شادابی پوست